Semiluna Jalapeincluso Poppers
Semiluna jalape Poppers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 909 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați d slănină gătită, brânză boursin, rulouri de cină semilună și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Semiluna Jalapeno Poppers, Ardei Iute Poppers, și Ardei Iute Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.îndepărtați cu grijă tulpinile din ardei iute; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime și din nou pe orizontală pentru a face 4 bucăți.
Scoateți și aruncați semințele. Puneți aproximativ 1 linguriță de brânză în fiecare sfert de chile. Înfășurați jumătate de felie de slănină în jurul fiecăruia.
Pe placa de tăiere, derulați aluatul; separați aluatul în 8 triunghiuri. Din centrul celei mai lungi laturi până la punctul opus, tăiați fiecare triunghi în jumătate, făcând 16 triunghiuri.
Așezați chile, cu brânza în jos, pe triunghiul aluatului. Îndoiți 1 punct de triunghi peste umplere; pliați 2 puncte rămase peste primul punct.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia cookie.