Semifreddo de dovleac și Pecan cu sos de Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 537 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, cardamom măcinat, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu dovleac Pecan cu sos de Caramel sărat, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Plăcintă Cu Dovleac Pecan Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 9 1 / 4x5 1 / 4x3-inch tigaie din metal cu folie de plastic. Amestecați firimiturile gingersnap și zahărul brun în procesor până se combină. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet unt; procesați până se formează firimituri umede. Apăsați amestecul de firimituri pe partea de jos și pe laturile de 2 inci în sus ale tăvii de pâine pregătite. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap Firimituri
Zahăr Brun
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Pâine Pan
2
Bateți dovleacul, mierea și condimentele într-un castron mare pentru a se amesteca. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Condimente
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se amestecă 1 cană de zahăr, 1/4 cană de apă și sirop de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți siropul fără a amesteca până când termometrul cu bomboane înregistrează 120°, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
4
Între timp, folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până la vârfuri moi. Bateți treptat în sirop de zahăr fierbinte; bateți până când amestecul este rece, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Îndoiți 1/3 din amestecul de albuș de ou în amestecul de dovleac-condimente pentru a ușura. Îndoiți amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți în nuci pecan și bucăți de caramel. Se amestecă amestecul în crusta pregătită. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la îngheț, aproximativ 8 ore. (Se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
Albușuri De Ou
Dovleac
Nuci Pecan
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Se amestecă zahărul, 1/4 cană de apă și siropul de porumb într-o cratiță medie grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți în 1/2 cană smântână, unt și apoi crme frache (amestecul va bule). Se amestecă vanilia și sarea. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Se amestecă la foc mediu pentru a se încălzi înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Ștergeți părțile laterale ale tăvii cu o cârpă umedă fierbinte. Inversați semifreddo pe platou; îndepărtați plasticul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Tăiați în felii groase de 1 inch și serviți cu sos cald de caramel și frișcă.