Sebastă cu hamsii și cimbru

Sebastă cu anșoa și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1252 calorii, 248g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $27.1 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze Din 3 crenguțe cimbru, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați pentru Endive coapte cu hamsii și cimbru, Saut Unktified Sebastă, și Sebastă Înnegrită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, antiaderentă (folosesc tigaia de pește Woll aici) turnați puțin ulei de măsline și, când este cald, începeți să prăjiți peștele. Nu vor avea nevoie de mult, dar țineți cont - unele fileuri pot fi mai groase decât altele - și îndepărtați-le pe câteva farfurii calde, acoperite cu folie, deoarece sunt gătite. Cred că cei arata cel mai bine cu pielea roz perlat cel mai de sus.
Când toate fileurile de pește sunt fierte, adăugați o lingură de ulei de măsline plus driblingul de ulei de hamsie în tigaie și amestecați usturoiul tocat și fileurile de hamsie. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn sau o spatulă și, pe măsură ce uleiul se încălzește, usturoiul ar trebui să se înmoaie și hamsiile par să se topească într-un sos.
Adăugați majoritatea frunzelor de cimbru, apoi sherry. După un minut de barbotare, înlocuiți lingura de lemn din mână cu un tel de sârmă sau un mixer portabil sau un tel electric - una dintre piesele mele preferate de echipament - și, de pe foc, amestecați untul.
Se toarnă această cantitate de sos vâscos peste cele 2 farfurii de pește (aceasta este pentru aromatizare, nu acoperire), apoi se presară cu puținele frunze de cimbru rămase.
Se servește cu năutul și salata de roșii. Știu că sună mult pentru 8, dar îmi place să lucrez la realizarea suficientă pentru ca jumătate dintre cei prezenți să aibă al doilea ajutor. În orice caz, am găsit că o regulă bună de degetul mare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.