Sebastă cu hamsii și cimbru

Sebastă cu hamsii și cimbru
Sebastă cu anșoa și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1252 calorii, 248g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $27.1 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați frunze Din 3 crenguțe cimbru, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Ciocolată Neagră Fudge Merlot Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați pentru Endive coapte cu hamsii și cimbru, Saut Unktified Sebastă, și Sebastă Înnegrită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, antiaderentă (folosesc tigaia de pește Woll aici) turnați puțin ulei de măsline și, când este cald, începeți să prăjiți peștele. Nu vor avea nevoie de mult, dar țineți cont - unele fileuri pot fi mai groase decât altele - și îndepărtați-le pe câteva farfurii calde, acoperite cu folie, deoarece sunt gătite. Cred că cei arata cel mai bine cu pielea roz perlat cel mai de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Când toate fileurile de pește sunt fierte, adăugați o lingură de ulei de măsline plus driblingul de ulei de hamsie în tigaie și amestecați usturoiul tocat și fileurile de hamsie. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn sau o spatulă și, pe măsură ce uleiul se încălzește, usturoiul ar trebui să se înmoaie și hamsiile par să se topească într-un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
File De PeșteFile De Pește
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați majoritatea frunzelor de cimbru, apoi sherry. După un minut de barbotare, înlocuiți lingura de lemn din mână cu un tel de sârmă sau un mixer portabil sau un tel electric - una dintre piesele mele preferate de echipament - și, de pe foc, amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă această cantitate de sos vâscos peste cele 2 farfurii de pește (aceasta este pentru aromatizare, nu acoperire), apoi se presară cu puținele frunze de cimbru rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se servește cu năutul și salata de roșii. Știu că sună mult pentru 8, dar îmi place să lucrez la realizarea suficientă pentru ca jumătate dintre cei prezenți să aibă al doilea ajutor. În orice caz, am găsit că o regulă bună de degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Revista