Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge

Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Halibut prăjit cu sânge portocaliu Salsan. Această rețetă servește 4. Pentru $6.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 308 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 87 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de fileuri de halibut, coriandru, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, Sear rapid-Halibut prăjit cu roșii și capere, și Halibut prăjit cu Salsa portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 218°. Faceți salsa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță mică, fierbeți sucul de portocale la foc mediu până se reduce la 1/4 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un castron mediu, combinați sucul de portocale redus, segmentele de portocale de sânge, ceapa, coriandrul, uleiul de măsline și coaja de portocală. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Gatiti halibutul
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
6
Într-un castron mic, amestecați coaja de portocală, cimbru, 1-1/2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper. Frecați amestecul peste fileurile de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește fierbinte, aranjați fileurile în tigaie. Căutați aproximativ 2 minute fără să vă mișcați; apoi folosiți o spatulă metalică subțire pentru a ridicao bucată de pește și verificați culoarea. Când fileurile sunt rumenite frumos, răsturnați-le și puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Prăjiți până când halibutul este doar gătit, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
9
Scoateți tigaia din cuptor și transferați halibutul pe farfurii de servire. Puneți o parte din salsa peste fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Sugestii De Servire
11
Se servește cu o salată laterală deunt
12
Salată verde cu semințe de Mac și sos de tarhon Crme Frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1
Calorii
1
380, grăsime
2
18, Calorii Grase
1
160, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
37, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
510, colesterol
6
55, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
18, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista