Se răcește ca o supă de castraveți cu creveți

Se răcește ca o supă de castraveți cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cool ca o supă de castraveți cu creveți. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 197 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare kosher, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Răcoroși De Creveți Și Castraveți, Sandviș Cu Creveți Cool-Ca-Un-Castravete, și Supă Rece De Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți castraveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2
Tăiați în bucăți de 1/2 inch; aruncați castravetele cu sare și transferați într-o strecurătoare așezată peste un castron. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați castravetele într-un robot de bucătărie sau blender, aruncând tot lichidul. Puree până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Bateți în zară, piper și dillweed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă amestecul într-un castron mare. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați șalotă și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați creveți și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Adăugați vermut; aduceți la fierbere și strecurați imediat lichidul în amestec de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
VermutVermut
10
Puneți amestecul de creveți într-un castron; acoperiți și răciți amestecul de creveți și amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă oțetul în amestecul de castraveți. Împărțiți amestecul de creveți în mod egal între bolurile individuale de supă. Supă de oală peste creveți și serviți cu roșii tăiate cubulețe și ceapă roșie de ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
12
Garnisiți, dacă doriți.
13
* Razor ceapa rosie sunt ceapa rosie felii de hârtie subțire și aruncat cu un vârf de cuțit de zahăr și suc de lămâie suficient pentru a acoperi. Pregătiți-vă cu 1 până la 2 ore înainte și aruncați ocazional până se înmoaie și roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista