Se răcește ca o supă de castraveți cu creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Cool ca o supă de castraveți cu creveți. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 8 și costă $1.81 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 197 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare kosher, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Răcoroși De Creveți Și Castraveți, Sandviș Cu Creveți Cool-Ca-Un-Castravete, și Supă Rece De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați în bucăți de 1/2 inch; aruncați castravetele cu sare și transferați într-o strecurătoare așezată peste un castron. Acoperiți și răciți până la 8 ore.
Transferați castravetele într-un robot de bucătărie sau blender, aruncând tot lichidul. Puree până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Bateți în zară, piper și dillweed.
Se toarnă amestecul într-un castron mare. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți 1 minut.
Adăugați creveți și gătiți 30 de secunde.
Adăugați vermut; aduceți la fierbere și strecurați imediat lichidul în amestec de castraveți.
Puneți amestecul de creveți într-un castron; acoperiți și răciți amestecul de creveți și amestecul de castraveți.
Se amestecă oțetul în amestecul de castraveți. Împărțiți amestecul de creveți în mod egal între bolurile individuale de supă. Supă de oală peste creveți și serviți cu roșii tăiate cubulețe și ceapă roșie de ras.
* Razor ceapa rosie sunt ceapa rosie felii de hârtie subțire și aruncat cu un vârf de cuțit de zahăr și suc de lămâie suficient pentru a acoperi. Pregătiți-vă cu 1 până la 2 ore înainte și aruncați ocazional până se înmoaie și roz.