Se prăjește tofu cu cinci condimente cu morcovi și țelină
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Prăjirea tofu cu cinci condimente cu morcovi și țelină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână fâșii de morcovi, vin shaoxing, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Se prăjește tofu cu cinci condimente cu morcovi și țelină, Vegetarian Cinci Condimente Tofu Se Amestecă, și Fasole verde prăjită și Tofu uscat cu cinci condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți wok-ul cu fund plat cu diametrul de 14 inci sau tigaia grea cu diametrul de 12 inci la foc mare până când picătura de apă adăugată la wok se evaporă la contact.
Adăugați 1 lingură de ulei de arahide și rotiți, apoi adăugați tofu și amestecați până când tofu începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Transferați tofu în farfurie.
Adăugați 1 lingură de ulei de arahide rămas în același wok (nu curățați).
Adăugați morcovi, țelină și legume conservate Szechuan și prăjiți până când morcovii sunt crocanți, aproximativ 3 minute. Întoarceți tofu în wok; adăugați vin de orez, sare, zahăr și piper alb. Se amestecă pentru a se amesteca, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă uleiul de susan și se servește.