Se Fierbe Languste Creole

Se Fierbe Languste Creole
Creole languste fierbe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $ 3.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 562 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, sos de piper, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Languste Fierbe, Languste Fierbe, și Languste Fierbe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală uriașă, de preferință prevăzută cu o inserție de coș, cu aproximativ 4 litri de apă. Rețineți că atunci când adăugați ingredientele solide, nivelul apei va crește, așa că nu umpleți vasul mai mult de 1/2 mod. Strângeți sucul de lămâie în apă, aruncând și jumătățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați frunzele de dafin, sarea, condimentele, ceapa și usturoiul; aduceți bulionul la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți timp de 10 minute. Vrei un bulion foarte aromat, cu multă sare și condimente; gustați-l, nu vă fie teamă să-l faceți puternic, astfel încât o parte din acea aromă să poată pătrunde și să fie absorbită de cartofi și alte lucruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați cartofii în oală pentru a le da un început și fierbeți timp de 10 minute. Acum adăugați porumbul și cârnații; gătiți încă 10 minute, asigurându-vă că totul rămâne acoperit cu lichid. Aruncați langustele și opriți căldura. Acoperiți oala și lăsați langustele să se absoarbă în aromă timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți și răspândiți languste, cârnați, porumb, cartofi și ceapă pe o masă acoperită cu ziar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Serviți cu lămâi, sos fierbinte și o mulțime de șervețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Languste în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista