Scurtătură Gulaș Maghiar
Shortcut gulașul maghiar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. O porție conține 541 calorii, 45g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită dezosată, ardei grași, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de chimen ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gulaș Maghiar I, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere 2 1/2 până la 3 litri de apă.
Cojiți și tăiați subțire ceapa. Clătiți, tulpinați și ardei de semințe; feliați longitudinal în benzi late de 1/4 inci. Clătiți și roșii de miez; tăiați fiecare pe lungime în 6 pene.
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați ceapa și ardeii grași în ulei până șchiopătează, aproximativ 5 minute.
Adăugați paprika și semințe de chimen; se amestecă.
Adăugați roșiile și bulionul; se amestecă până la fierbere.
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 5 minute; se scurge.
Între timp, aruncați orice grăsime solidificată din friptura și sosul. Răzuiți sosul din carne și amestecați cu legumele în tigaie.
Tăiați carnea de vită peste cereale în felii groase de 1/4 inci. Puneți felii în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea de vită este fierbinte, 5 până la 6 minute.
Se toarnă tăiței fierbinți pe un platou cu margini. Cu o spatulă largă, cu fante, ridicați carnea de vită din tigaie și movilă pe tăiței. Lingurați legumele și sosul în jurul și peste carnea de vită.