Scungilli alla Sorrentina
Scungilli alla Sorrentinan este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 342 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați vin, scungilli, plută de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi alla Sorrentina, Paste umplute, stil Sorrentin: Cannelloni alla Sorrentina, și Alla Checca.
Instrucțiuni
Așezați scungilli într-o oală și acoperiți cu apă.
Adăugați o plută de vin și 2 linguri de oțet și fierbeți 1 oră până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Felie în 1/1/4 inch runde și retrase din circuitul agricol. Într-o tigaie înaltă de sos (6 până la 8 litri), încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa, frunzele de cimbru și ardeiul gras și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vin, bucăți de roșii și scungilli și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 15 minute. Condimentează cu sare și piper și servește în boluri puțin adânci cu pene de lămâie.