Scufundare Daisy
Scufundarea Daisy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2859 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $16.98 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bitter de lavandă, Scotch amestecat cu dip de oaie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Daisy Cake, Spamwich-urile lui Daisy, și Tortul cu fructe al lui Daisy.
Instrucțiuni
Pentru a face sorbetul de flori de soc: fierbeți zahărul cu prima halbă de apă într-o cratiță medie până se dizolvă complet pentru a crea un sirop simplu.
Se amestecă apa de halbă rămasă, sucul de lămâie, lichiorul de flori de soc, coaja de lămâie și siropul de porumb. Acoperiți și lăsați amestecul să se răcească în frigider sau într-o baie de gheață (plasând cratița într-o chiuvetă umplută cu gheață și apă).
Transferați amestecul răcit în recipientul producătorului de înghețată pre-răcit. Procesați amestecul conform instrucțiunilor producătorului de înghețată.
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și congelați până când este gata de utilizare.
Pentru a face Margareta de scufundare, amestecați mierea și apa împreună până se dizolvă.
Adăugați la cocktail shaker, împreună cu Scotch, suc de lămâie și bitter de lavandă. Umpleți cu gheață și agitați timp de 15 secunde.
Se strecoară într-un pahar de cocktail răcit. Plutiți sorbetul de flori de soc deasupra și garnisiți cu coaja de lămâie.