Scrod Cu Pesmet Cu Ierburi
Scrod cu pesmet cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, pătrunjel, blaturi de ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pesmet Cu Ierburi, Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, și Pește la cuptor cu pesmet și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați șalotă tocată și gătiți 1 minut.
Adăugați pesmet și amestecați până când untul este absorbit.
Se ia de pe foc și se adaugă arpagic, pătrunjel și coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Preîncălziți cuptorul la 232°.tigaie cu unt și puneți peștele în tigaie.
Ungeți sucul de lămâie peste pește. Acoperiți cu amestec de pesmet, apăsând pentru a adera.
Coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Se servește cu pene de lămâie.