Scorțișoară-Ciocolată Fudge

Scorțișoară-Ciocolată Fudge
Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 41 de fani. Un amestec de unt, unt, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Scorțișoară Fudge, și Scorțișoară Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 8 x 8 inci. Aliniați tigaia cu o foaie de hârtie pergament, de aproximativ 14 inci lungime și 7 inci lățime, permițând excesului să depășească părțile laterale. Puneți deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, combinați laptele condensat, scorțișoara și vanilia. Se amestecă chipsurile de ciocolată și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți vasul pe o cratiță cu apă abia fiartă și amestecați până când chipsurile de ciocolată s-au topit și amestecul este neted, aproximativ 6 până la 8 minute (amestecul va fi gros). Folosind o spatulă, răzuiți amestecul în tigaia pregătită și neteziți partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se presară cu sare, dacă se dorește. La frigider cel puțin 2 ore până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Rulați un cuțit cald în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi fudge-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți fudge la o placă de tăiere. Îndepărtați hârtia pergament și tăiați fudge-ul în bucăți de 1 inch. A se păstra la frigider într-un recipient etanș sau a se congela.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 13 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista