Scorțișoară-Ciocolată Fudge
Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. O porție conține 626 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 41 de fani. Un amestec de unt, unt, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, Scorțișoară Fudge, și Scorțișoară Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 8 x 8 inci. Aliniați tigaia cu o foaie de hârtie pergament, de aproximativ 14 inci lungime și 7 inci lățime, permițând excesului să depășească părțile laterale. Puneți deoparte
Într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil, combinați laptele condensat, scorțișoara și vanilia. Se amestecă chipsurile de ciocolată și untul.
Puneți vasul pe o cratiță cu apă abia fiartă și amestecați până când chipsurile de ciocolată s-au topit și amestecul este neted, aproximativ 6 până la 8 minute (amestecul va fi gros). Folosind o spatulă, răzuiți amestecul în tigaia pregătită și neteziți partea superioară.
Se presară cu sare, dacă se dorește. La frigider cel puțin 2 ore până când este ferm.
Rulați un cuțit cald în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi fudge-ul.
Scoateți fudge la o placă de tăiere. Îndepărtați hârtia pergament și tăiați fudge-ul în bucăți de 1 inch. A se păstra la frigider într-un recipient etanș sau a se congela.