Scorțișoară Cereale Lapte Banana Cream Pie

Scorțișoară Cereale Lapte Banana Cream Pie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintă cu cremă de banane cu lapte de scorțișoară. Această rețetă face 8 porții cu 486 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cereale de primăvară cu lapte rapid de nucă de banane cu scorțișoară de casă, {Milk Bar Luni} Porumb Dulce Cereale Lapte Înghețată Plăcintă, și Inghetata Cu Lapte De Cereale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În robotul de bucătărie, procesați ingredientele crustei, cu excepția untului, cu mișcări pornite și oprite până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1/4 cană de unt; procesați până când se combină bine și un pic din amestec ciupit între degete se aglomerează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Se toarnă amestecul într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci fără grăsime; apăsați în strat uniform în partea de jos și în sus pentru a forma crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți în centrul cuptorului aproximativ 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, combinați 2 căni de lapte, 1/2 cană smântână și 2 căni de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se încălzește abia la foc mic.
9
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 30 de minute să se absoarbă.
10
Se strecoară amestecul de cereale-lapte prin strecurătoare fină, apăsând pe cereale pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați cerealele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
CerealeCereale
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
11
Într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de lapte și amidonul de porumb cu biciul până când nu rămân bulgări. Se amestecă amestecul de amidon de porumb cu telul în amestecul de cereale-lapte până se combină. Într-un alt bol (sau bolul cu amidon de porumb), bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană zahăr granulat și 1/8 linguriță sare cu biciul până când se combină bine și gălbenușurile încep să devină palide și groase. Se amestecă puțin din amestecul cald de cereale-lapte în amestecul de gălbenuș de ou până se combină. Cu spatula de cauciuc, răzuiți amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de cereale-lapte în cratiță. Întoarceți cratița la căldură. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant si asigurandu-va ca razuiti fundul si partea laterala a cratitei, pana cand budinca se ingroasa, bateti sau lingura lasa urme pe suprafata budincii si amestecati straturile din spate ale lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CerealeCereale
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
BatetiBateti
BolBol
12
Folosind imersie blender (preferat) sau amestecati, amestecati in 2 linguri de unt. Se răcește ușor budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
BatetiBateti
13
Lingură sau răzuiește jumătate din amestecul de budincă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Puneți felii de banane peste primul strat de budincă; deasupra cu budinca rămasă, netezind blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
15
Așezați foaia de folie de plastic direct pe suprafața budincii. Puneți la frigider plăcinta până când budinca este rece și setată, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
16
Înainte de servire, bateți 1 cană smântână și zahărul pudră cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri medii-moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
17
Se întinde deasupra plăcintei răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista