Scortisoara-Pancetta Carbonara

Scorțișoară-Pancetta Carbonara ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 857 calorii, 29G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți parmezan, gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Spaghete Carbonara cu praz și Pancetta, Pancetta Carbonara Cu Spanac Proaspăt Pentru Bebeluși, și Cartofi umpluți Carbonara cu Pancetta crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se călește slănina și pancetta într-o tigaie mare grea la foc mediu până aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Presărați scorțișoara peste slănină și pancetta și sotati până când slănina este crocantă și aurie, cu aproximativ 2 minute mai mult. Mișto.
Bateți smântâna, brânza și gălbenușurile pentru a le amesteca.
Între timp, aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați fettuccina și gătiți până când este doar fragedă, dar încă fermă la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute.
Adăugați fettuccina în amestecul de cremă și aruncați la foc mediu-mic până când sosul acoperă pastele gros, aproximativ 5 minute (nu fierbeți). Condimentează pastele, după gust, cu sare și piper.
Transferați pastele într-un castron mare de servire.
Se presară cu arpagic și se servește.