Scones de arțar din arțar Modern

Scones de arțar din arțar Modern
Rețeta Scones de arțar de la artar Modern ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 30 minute. Pentru 89 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 332 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar, Biscuiți Cu Nuci De Arțar, și Scones De Nuci De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul cuptorului în centrul cuptorului; se încălzește la 375 de grade. Tapetați o foaie de copt cu pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu în robotul de bucătărie; pulsează de câteva ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre, aproximativ 10 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Transferați într-un bol de amestecare. (Alternativ, Cerneți împreună făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare, apoi tăiați untul în amestecul de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre.) Se amestecă afine și nuci pecan. În cupa de măsurare, amestecați împreună Zara, siropul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă cu o lingură de lemn până când totul este umezit; aluatul va fi lipicios.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și bateți într-un cerc cu puțin sub 1 inch grosime; bateți marginile cu mâinile până când sunt uniforme și netede, apoi tăiați în 8 pene. Folosiți o spatulă pentru a transfera panele individual pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la câțiva centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Presărați zahărul peste pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este ferm la atingere și ușor auriu pe margini și fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Se transferă într-un raft pentru a se răci cel puțin 20 de minute înainte de servire; se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista