Scones de arțar din arțar Modern
Rețeta Scones de arțar de la artar Modern ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 30 minute. Pentru 89 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 332 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar, Biscuiți Cu Nuci De Arțar, și Scones De Nuci De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul cuptorului în centrul cuptorului; se încălzește la 375 de grade. Tapetați o foaie de copt cu pergament; pune deoparte.
Combinați făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu în robotul de bucătărie; pulsează de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre, aproximativ 10 impulsuri.
Transferați într-un bol de amestecare. (Alternativ, Cerneți împreună făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare, apoi tăiați untul în amestecul de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre.) Se amestecă afine și nuci pecan. În cupa de măsurare, amestecați împreună Zara, siropul și vanilia.
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă cu o lingură de lemn până când totul este umezit; aluatul va fi lipicios.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și bateți într-un cerc cu puțin sub 1 inch grosime; bateți marginile cu mâinile până când sunt uniforme și netede, apoi tăiați în 8 pene. Folosiți o spatulă pentru a transfera panele individual pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la câțiva centimetri distanță.
Presărați zahărul peste pene.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este ferm la atingere și ușor auriu pe margini și fund.
Se transferă într-un raft pentru a se răci cel puțin 20 de minute înainte de servire; se servește cald sau la temperatura camerei.