Scones de arțar din arțar Modern

Scones de arțar din arțar Modern
Rețeta Scones de arțar de la artar Modern ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 30 minute. Pentru 89 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 332 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones de dovleac de arțar cu glazură de arțar, Biscuiți Cu Nuci De Arțar, și Scones De Nuci De Ovăz De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul cuptorului în centrul cuptorului; se încălzește la 375 de grade. Tapetați o foaie de copt cu pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Combinați făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu în robotul de bucătărie; pulsează de câteva ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați unt; pulsați până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre, aproximativ 10 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Transferați într-un bol de amestecare. (Alternativ, Cerneți împreună făina universală, făina de tort, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare, apoi tăiați untul în amestecul de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu nisipul grosier cu câteva bucăți de mazăre.) Se amestecă afine și nuci pecan. În cupa de măsurare, amestecați împreună Zara, siropul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă cu o lingură de lemn până când totul este umezit; aluatul va fi lipicios.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și bateți într-un cerc cu puțin sub 1 inch grosime; bateți marginile cu mâinile până când sunt uniforme și netede, apoi tăiați în 8 pene. Folosiți o spatulă pentru a transfera panele individual pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la câțiva centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Presărați zahărul peste pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este ferm la atingere și ușor auriu pe margini și fund.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Se transferă într-un raft pentru a se răci cel puțin 20 de minute înainte de servire; se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista