Scones cu piersici
Peach Scones ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 182 de calorii . Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfect. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți praf de copt, sare, piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi Scones cu brânză și porumb , Plăcintă cu mere, Miere și grâu , și Scones cu afine și portocale .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, 1/2 cană zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Adăugați smântână, piersici și vanilie; se amestecă doar până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină; se framanta usor de 4-5 ori (aluatul va fi lipicios). Împărțiți aluatul în jumătate; tamponați ușor fiecare porție într-un 8-in. încercuiește pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați fiecare în patru felii; separați ușor pene.
Unge blaturile cu lapte; se presară cu zahărul rămas.
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.