Scoici și sparanghel peste fasole albă pur Aproxume
Scoicile și sparanghelul peste fasole albă pur și simplu necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 535 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pătrunjel cu frunze plate, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Scoicile lui Saul cu piure de fasole albă și Kale, Halibut Pan-ars cu Risotto de sparanghel alb și mazăre pur Approxide, și Piure De Fasole Albă.
Instrucțiuni
Fierbeți fasolea și lichidul lor într-o cratiță mică până se încălzește. Pur într-un robot de bucătărie sau blender. Pune deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună 2 linguri. ulei, suc de lămâie, usturoi, pătrunjel și 1/2 linguriță. sare și se lasă deoparte.
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați scoici și gătiți, întorcându-vă o dată, până când începeți să se rumenească și ușor ferm la atingere, aproximativ 2 minute.
Adăugați unt și amestecați scoici pentru a acoperi în unt.
Scoateți din tigaie și presărați cu 1/2 linguriță. sare.
Adăugați sparanghel în aceeași tigaie și gătiți, acoperit, până când este fraged, aproximativ 6 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.