Scoici și midii cu sos de fasole neagră
Scoici și midii cu sos de fasole neagră este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, scoici cu gât mic, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Scoici cu sos de fasole neagră, Bok Choy și tăiței, Scoici prăjite cu sos de fasole neagră, și Scoici și midii în sos de curry thailandez.
Instrucțiuni
Frecați bine scoicile și cojile de midii cu o perie. Aruncați scoici și midii deschise sau crăpate.
Combinați fasolea neagră și sherry.
Călește ceapa, usturoiul și ghimbirul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați scoici, midii, amestec de fasole și sos de soia. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cojile se deschid, amestecând o dată. Îndepărtați imediat scoicile și midiile deschise cu o lingură cu fante. Continuați să gătiți scoici și midii rămase timp de 2 minute; altele se pot deschide. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Aduceți sucurile de tigaie la fierbere; gatiti la foc mediu pana cand amestecul se reduce la 1/2 cana.
Se transferă într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.
Rupeți și aruncați cojile goale de sus de scoici și midii. Folosind un cuțit de paring, eliberați moluștele din coaja rămasă.
Așezați cojile pe un platou și acoperiți bine cu folie de plastic. La timpul de servire, puneți o linguriță de amestec de fasole pe fiecare moluscă și garnisiți, dacă doriți.
Notă: scoicile și midiile și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.