Scoici și midii cu sos de fasole neagră este un fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, scoici cu gât mic, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Scoici cu sos de fasole neagră, Bok Choy și tăiței, Scoici prăjite cu sos de fasole neagră, și Scoici și midii în sos de curry thailandez.
Instrucțiuni
1
Frecați bine scoicile și cojile de midii cu o perie. Aruncați scoici și midii deschise sau crăpate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2
Combinați fasolea neagră și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Călește ceapa, usturoiul și ghimbirul în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați scoici, midii, amestec de fasole și sos de soia. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când cojile se deschid, amestecând o dată. Îndepărtați imediat scoicile și midiile deschise cu o lingură cu fante. Continuați să gătiți scoici și midii rămase timp de 2 minute; altele se pot deschide. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Aduceți sucurile de tigaie la fierbere; gatiti la foc mediu pana cand amestecul se reduce la 1/2 cana.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se transferă într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rupeți și aruncați cojile goale de sus de scoici și midii. Folosind un cuțit de paring, eliberați moluștele din coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați cojile pe un platou și acoperiți bine cu folie de plastic. La timpul de servire, puneți o linguriță de amestec de fasole pe fiecare moluscă și garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Notă: scoicile și midiile și sosul pot fi preparate cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.