Scoici Învelite În Prosciutto
Scoici învelite în Prosciutto necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 57 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 52 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, scoici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Scoici Învelite În Prosciutto, Scoici Învelite În Prosciutto, și Prosciutto-scoici învelite cu spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați roșiile, măslinele, busuiocul, uleiul de măsline, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când toate ingredientele sunt bine amestecate și consistența este aproape netedă. Răzuiți roșiile și marinada de măsline într-un castron mare; aruncați scoicile în amestec până când sunt bine acoperite.
Tăiați felii de prosciutto pe jumătate pe lungime și înfășurați fiecare bucată în jurul unei scoici. Aranjați scoici învelite pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de douăzeci de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit.
![2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.]()
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în total, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energică.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.