Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 150 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei grași prăjiți îmbuteliați, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de miel în stil spaniol cu ardei roșii prăjiți, Creveți De Usturoi Spanioli Cu Sherry, și Scoici Cu Cârnați Spanioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Se amestecă usturoiul; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ardeii grași și ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului, amestecând ușor. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când scoicile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.