Scoici Umplute Cu Lasagna
Lasagna umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 170 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, brânză de vaci, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Scoici Umplute Cu Lasagna, Scoici Umplute, și Scoici Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere; amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert aproape, dar inca foarte ferme la muscatura, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine și se clătește cu apă rece.
În timp ce cojile se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în tigaia fierbinte până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime; amestecați pasta de roșii, sosul de roșii, sarea, oregano și praful de usturoi. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Întindeți jumătate din sos într-un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți ouăle într-un bol de amestecare. Se amestecă brânza de căsuță, 3/4 din brânza mozzarella, parmezanul, pătrunjelul, sarea și piperul. Puneți amestecul de brânză în cochilii și puneți-le în vasul de copt pregătit. După ce toate cojile au fost umplute, turnați sosul de carne rămas peste cochilii și presărați cu brânza mozzarella rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cojile sunt fierbinți în centru și brânza mozzarella este topită și bulbucată, aproximativ 30 de minute.