Scoici umplute cu fructe de mare și cremă de brânză

Scoici umplute cu fructe de mare și cremă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați scoici umplute cu fructe de mare și brânză cremă. Această rețetă pescatariană servește 36 și costă 82 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 113 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de crab, piper măcinat grosier, salată de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: scoici umplute de pui cu brânză cremă, scoici umplute cu fructe de mare și scoici umplute cu fructe de mare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, maioneza, zahărul, sucul de lămâie, sare, piper și cayenne. Se amestecă ușor crabul, creveții și ceapa. Umpleți scoici, aproximativ 2 linguri fiecare. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista