Scoici umplute cu fructe de mare și cremă de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați scoici umplute cu fructe de mare și brânză cremă. Această rețetă pescatariană servește 36 și costă 82 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 113 calorii. Dacă aveți la îndemână carne de crab, piper măcinat grosier, salată de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: scoici umplute de pui cu brânză cremă, scoici umplute cu fructe de mare și scoici umplute cu fructe de mare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, maioneza, zahărul, sucul de lămâie, sare, piper și cayenne. Se amestecă ușor crabul, creveții și ceapa. Umpleți scoici, aproximativ 2 linguri fiecare. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.