Scoici tocite cu Linguine proaspete și brânză Romano
Scoicile arse cu Linguine proaspete și brânză Romano este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, linguină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoici tocite cu Linguine proaspete și brânză Romano, Scallops pe Linguine cu sos de cremă de roșii, și Scallops Pan-Seared pe Linguine cu sos de roșii-smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-un colizor peste un bol, rezervând 2 linguri de apă pentru paste.
Combinați pastele, rezervate 2 linguri de apă pentru paste, 1/4 cană de brânză, 1 lingură de ulei, busuioc tocat și piper într-un castron mare; aruncați bine.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Presărați sare uniform peste scoici; adăugați scoici în tigaie. Gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana la aur.
Așezați 1 cană amestec de paste pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu aproximativ 3 scoici și 1 1/2 lingurițe de brânză rămasă.
Se servește cu pene de lămâie.