Scoici picante aburite cu Broccoli chinezesc și tăiței Pancit
Rețeta scoici picante aburite cu Broccoli chinezesc și tăiței Pancit este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă servește 6 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 424 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, vermut, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul, Fidea picantă în stil asiatic cu scoici, și Fidea Chinezească Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă rece. Înmuiați tăiței în ea, învârtindu-i în jurul lor. Lăsați deoparte să se înmoaie aproximativ 10 minute.Clătiți broccoli și tăiați capetele. Separați frunzele exterioare mari de tulpinile interioare, astfel încât toate să aibă relativ aceeași dimensiune. Par orice tulpini deosebit de groase cu un cuțit.
Încălziți uleiul de arahide într-un set mare de wok la foc mare. Când wok-ul este fierbinte adăugați ceapa verde, usturoiul, ghimbirul și ardeii iute. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați scoicile și amestecați prăjiturile, neacoperite aproximativ 3 minute.
Adăugați vermutul și acoperiți wok-ul. Gatiti pana se deschid scoicile, aproximativ 3 minute. Îndepărtați cu grijă toate scoicile pe o farfurie mare de servire și aruncați orice nu se deschide.
Adăugați uleiul de susan în wok.
Scurgeți tăiței și adăugați-i împreună cu 1 cană de apă în wok-ul fierbinte, agitând tigaia pentru a le face bine acoperite în lichid.
Așezați deasupra broccoli chinezesc curățat și pregătit. Acoperiți wok-ul și gătiți până când broccoli începe să se ofilească, aproximativ 3 minute.
Scoateți broccoli pe farfuria de servire cu scoici.
Adăugați cârnații, agitând wok - ul până când este doar încălzit și bine încorporat în tăiței.
Turnați tăiței și tot lichidul pe tava de servire.
Se ornează cu mentă tocată și se condimentează cu sos de pește asiatic.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.