Scoici la grătar cu Sambucan și cârnați italieni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 95 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sambuca, cârnați de curcan, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul, Paste cu scoici, vin alb și cârnați italieni picante, și Sandvișuri Cu Cârnați Italieni La Grătar.
Instrucțiuni
1
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cârnați; gătiți până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
4
Adăugați ceapa, ardeii, untul și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se formează pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Adăugați pesmet la amestecul de cârnați; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Cârnați
7
Se toarnă Sambuca într-o parte a tigaiei. Aprindeți Sambuca cu un chibrit lung și lăsați flăcările să se stingă. Se amestecă sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pregătiți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoici Shuck; aruncați orice scoici rupte sau scoici care rămân deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
10
Așezați 12 jumătăți de scoică pe grătarul de crustacee; aruncați jumătățile superioare de scoici. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Crustacee
Coji De Paste
11
Așezați grătarul pe grătar. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fierbe sucul de scoici în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Scoateți scoicile din grătar; păstrați cald. Repetați procedura cu scoici și pesmet rămase.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.