Scoici la grătar cu Sambuca și cârnați italieni

Scoici la grătar cu Sambucan și cârnați italieni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 95 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sambuca, cârnați de curcan, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul, Paste cu scoici, vin alb și cârnați italieni picante, și Sandvișuri Cu Cârnați Italieni La Grătar.
Instrucțiuni
Scoateți carcasele din cârnați.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cârnați; gătiți până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Adăugați ceapa, ardeii, untul și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se formează pesmet.
Adăugați pesmet la amestecul de cârnați; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Se toarnă Sambuca într-o parte a tigaiei. Aprindeți Sambuca cu un chibrit lung și lăsați flăcările să se stingă. Se amestecă sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Pregătiți grătarul la foc mare.
Scoici Shuck; aruncați orice scoici rupte sau scoici care rămân deschise.
Așezați 12 jumătăți de scoică pe grătarul de crustacee; aruncați jumătățile superioare de scoici. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță amestec de pesmet.
Așezați grătarul pe grătar. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fierbe sucul de scoici în coji.
Scoateți scoicile din grătar; păstrați cald. Repetați procedura cu scoici și pesmet rămase.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.