Scoici la grătar cu Sambuca și cârnați italieni

Scoici la grătar cu Sambuca și cârnați italieni
Scoici la grătar cu Sambucan și cârnați italieni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 95 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sambuca, cârnați de curcan, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Scoici aburite cu cârnați italieni picante și fenicul, Paste cu scoici, vin alb și cârnați italieni picante, și Sandvișuri Cu Cârnați Italieni La Grătar.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cârnați; gătiți până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Adăugați ceapa, ardeii, untul și usturoiul în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se formează pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați pesmet la amestecul de cârnați; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CârnațiCârnați
7
Se toarnă Sambuca într-o parte a tigaiei. Aprindeți Sambuca cu un chibrit lung și lăsați flăcările să se stingă. Se amestecă sosul Worcestershire, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Pregătiți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoici Shuck; aruncați orice scoici rupte sau scoici care rămân deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
10
Așezați 12 jumătăți de scoică pe grătarul de crustacee; aruncați jumătățile superioare de scoici. Completați fiecare cu aproximativ 1 linguriță amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrustaceeCrustacee
Coji De PasteCoji De Paste
11
Așezați grătarul pe grătar. Acoperiți și gătiți 4 minute sau până când fierbe sucul de scoici în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Scoateți scoicile din grătar; păstrați cald. Repetați procedura cu scoici și pesmet rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ScoiciScoici
13
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista