Scoici De Ras Bătute Cu Bere

Nevoie de un fel principal fără lactate? Scoicile de ras bătute cu bere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 616 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.86 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, cayenne, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Scoici De Ras Bătute Cu Bere, La Gratar Madras Ras Scoici Cu Saut Certa Curcubeu Și Corni, și Bere Bătută Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare și adâncă cu 1 1/2 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și aduceți la 375 la foc mediu-mare. Preîncălziți cuptorul la 20
Bateti ou într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați făină și condimente, dar nu amestecați.
Adăugați bere chiar înainte de utilizare (astfel încât aluatul păstrează câteva bule; acest lucru va face acoperirea ușoară și crocantă) și bateți până se omogenizează.
Adăugați scoici în aluat și amestecați pentru a acoperi bine. Folosind o lingură cu fante sau clești, ridicați o lingură de scoici, drenând excesul de aluat; coborâți în ulei, scuturând puțin lingura pentru a separa aglomerările. Stați înapoi (scoicile se pot împrăștia) și gătiți până devin aurii peste tot, întorcând o dată, 1 1/2 până la 2 minute; reglați căldura după cum este necesar pentru a menține uleiul la 37
Transferați scoicile pe o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie.
Se presară ușor cu sare și se păstrează cald în cuptor în timp ce gătiți scoicile rămase.
Serviți imediat cu pene de lămâie și mai multă sare după gust.
Puneți scoici într-un colizor și turnați apă clocotită peste ele doar până se deschid cojile. Clătiți cu apă rece până se răcește. Trageți ușor scoicile din scoici, feliind mușchiul care se atașează de coajă pentru a elibera carnea.
Tăiați vârful întunecat al sifonului slab. Cu foarfeca, tăiați Scoica pe lungime de la sifon la baza excavatorului (piciorului) și deschideți-o.
Așezați Scoica plată și tăiați în jurul branhiilor, gurii și săpătorului alunecoase pentru a le separa de restul cărnii albe.
Strângeți excavatorul astfel încât stomacul întunecat să apară prin carne, apoi tăiați în jurul acestuia și branhii și îndepărtați. Dacă apare o tijă limpede, aruncați-o și ea.
Slice digger deschis pe lungime, deschide și scoate vena de nisip întunecat. Carnea albă iese în două bucăți îngrijite odată ce ai puțină practică. Clătiți carnea de scoici.
*De asemenea, puteți cumpăra scoici de ras în coajă în sezon la unele magazine de pește de specialitate de pe coasta de Vest. Sau cumpărați-le în coajă (în sezon) de la wildsalmonseafood.com