Scoici de mare înnegrite peste nisip măcinat cu piatră cu vanilie Beurre Blanc
Scoici de mare înnegrite peste grâu măcinat cu piatră cu vanilie Beurre Blanc ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, sare, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, Scoici arse cu roșii Beurre Blanc, și Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-un 3-qt. cratiță. Între timp, combinați făina de porumb și următoarele 7 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar. Pune deoparte.
Se amestecă grăsimile în bulion, amestecând constant. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până la grosimea dorită, amestecând ocazional. Se amestecă parmezanul și 2 linguri. unt.
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, pregătește vanilia Beurre Blanc.
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Așezați scoici într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu amestec de făină de porumb; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte.
Așezați scoici în tigaie fierbinte și gătiți 3 minute. Întoarceți scoicile, reduceți căldura la mediu și gătiți încă 3 minute sau doar până când ați terminat.
Chiar înainte de servire, reîncălziți grăsimile la foc mediu-mic, adăugând puțin bulion de pui, dacă este necesar. Lingurați grăsimile pe farfurii de servire. Aranjați scoici pe grâu; stropiți cu vanilie Beurre Blanc.