Scoici de mare la grătar cu păr de înger gătit în cerneală de calmar și vinetă prăjită de roșii-șofran
Scoici de mare la grătar cu păr de înger gătit în cerneală de calmar și roșii prăjite - Vinaigrette de șofran este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 325 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bulion de scoici, sare și piper, cerneală de calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Paste de păr înger cu calmar, midii și dovlecei, Paste De Păr Înger Cu Sos De Roșii Prăjite, și Scoici cu păr de înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați șalotul, usturoiul, vinul alb și șofranul într-o cratiță mică și reduceți cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați amestecul într-un blender, adăugați oțetul, muștarul și mierea și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, stropiți în uleiul de măsline și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați roșiile și amestecați timp de 10 secunde, doar pentru a toca ușor. Condimentează cu sare și piper;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la moale. Creșteți căldura, adăugați bulion de scoici și cerneală de calmar și reduceți la jumătate, condimentați cu sare și piper, la;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Calmar
6
Grătar de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Periați scoicile cu ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Asamblați: bulion de cerneală de calmar 1 lire paste de păr înger, fierte al dente și scallops bine drenate la grătar Vinaigrette de roșii-șofran pătrunjel tocat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr înger
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Calmar
9
Aduceți bulionul de cerneală de calmar la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Calmar
10
Adăugați pastele de păr înger în bulion și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți pastele între 4 farfurii. Aranjați 3 scoici în jurul marginii pastelor și stropiți cu vinetă și choppe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr înger
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.