Scoici De Mare Afumate
Scallops de mare afumat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 391 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ceapă verde, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Scoici caramelizate cu cremă de Chili afumată, și Scoici afumate de arin cu salată de fenicul.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute.
Combinați 6 căni de apă, sare și zahăr într-un bol, amestecând pentru a se dizolva. Clătiți scoici și amestecați în saramură. Acoperiți și răciți 1 oră; scurgere.
Aranjați scoici într-un singur strat pe un suport de sârmă; Răciți 1 oră.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți chipsurile și puneți-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă pentru a umple linia.
Înfășurați benzi de prosciutto în jurul scoicilor, asigurându-vă cu murături din lemn.
Așezați scoici pe raftul superior.
Presărați ceapa verde peste scoici (majoritatea vor cădea în apă); acoperiți cu capacul fumătorului. Gatiti 20 de minute sau pana cand terminati.