Scoici de lămâie și mazăre de zăpadă

Scoici de lămâie și mazăre de zăpadă
Lemon-mărar scoici și mazăre de zăpadă este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 269 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 8,7 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de margarină, sare, încercați să construiți o masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Quinoa Prăjită Cu Scoici Și Mazăre De Zăpadă, Tăiței cu scoici de dafin, mazăre de zăpadă și sos de ghimbir, și Scoici Cu Mazăre De Zăpadă Și Rețetă Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină și puneți la foc mare până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați scoici și gătiți 2 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Adăugați mazărea de zăpadă și ingredientele rămase; gatiti 2 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista