Scoici de burtă întregi Ipswich prăjite cu sos Tartar

Fried Ipswich întregi burta scoici cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1201 calorii, 32g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, ouă, făină de cracker și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Scoici de burtă întregi Ipswich prăjite cu sos Tartar, Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, și Somn prăjit cu sos Tartar Cajun.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron puțin adânc; puneți ouăle într-un al doilea castron puțin adânc și bateți-le cu o furculiță; puneți făina de cracker, firimiturile de pâine, făina de porumb și Old Bay într-un al treilea castron puțin adânc și bateți pentru a combina.
Întindeți scoicile pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și ștergeți-le cât mai uscate.
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei de canola într-o cratiță mare la foc mediu-mare până la 360 F.
Aruncați scoicile în făină și scuturați orice exces. Scufundați scoicile în ou, acoperindu-le complet. Ridicați-le de mână și lăsați orice exces de ou să se scurgă, apoi puneți scoicile în amestecul de panificare și aruncați-le pentru a le acoperi complet. Păstrați o mână uscată și folosiți cealaltă mână pentru umezeală.
Transferați pe foaia de copt. Dacă pâinea începe să se aglomereze, puneți-o printr-o sită grosieră.
Prăjiți scoicile în loturi mici—aglomerarea tigaiei va scădea temperatura uleiului, iar scoicile vor ieși grase—până se rumenesc și crocante, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Îngrămădiți scoicile pe 4 farfurii și serviți cu boluri individuale de sos tartar—și niște cartofi prăjiți.
Dacă nu găsiți masă de cracker, vă puteți face propria dvs. Pulsați biscuiții de sare într-un robot de bucătărie până la firimituri foarte fine.
Puneți firimiturile printr-o strecurătoare grosieră pentru a îndepărta bucățile mari. O cutie de biscuiți de 8 uncii va face aproximativ 2 1/4 căni de masă de biscuiți.S-ar putea să puteți comanda scoici Ipswich speciale prin vânzătorul dvs. de pește. Dacă nu, există mai multe surse online.
Retipărit cu permisiunea Grand Central Oyster Bar And Restaurant Cookbook: rețete și povești dintr-un Restaurant clasic American de Sandy Ingber cu Roy Finamore. Text copyright 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co., Inc.; fotografii copyright 2012 de Iain Bagwell. Publicat în 2013 de Stewart, Tabori & Chang.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.