Scoici cu ulei de condimente
Această rețetă face 2 porții cu 250 de calorii, 2G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Dacă $3.0 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici cu ulei de condimente ar putea fi o mare fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu cinci condimente cu tăiței, Scoici cu crustă de condimente cu capere crocante, și Taitei curry de dovleac-arahide cu scoici și creveți prăjiți cu cinci condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se macină primele 4 ingrediente și 1/2 linguriță sare într-o pulbere fină în moara de condimente.
Transferați într-o cratiță mică pe mediu-scăzutcăldură; adăugați ulei. Gatiti pana incepe uleiulpentru a fierbe, 2-3 minute.
Răzuiește într-un vas mic; se amestecă usturoiul și coaja de lămâie.
Se lasă să se răceascătimp de 5 minute, apoi se amestecă 1 lingură de suc de lămâie.Condimentați cu sare, piper și mai mult suc, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie mare, grea, la foc mare, până când uleiul începe să fumeze. Se condimentează scoici cu sare șipiper. Se fierbe până se rumenesc bine, aproximativ 3minute. Rândul său,; gatiti pana abia opaquein centru, aproximativ 30 de secunde mai mult.
Între timp, puneți ierburile într-un castron mediuși stropiți ulei de măsline și suc de lămâie;condimentați salata după gust cu sare și piper.Împărțiți scoicile între 2 farfurii; lingura1 lingura ulei de condimente peste fiecare farfurie (rezerveremaining oil for another use).
Per porție: 290 calorii, 25 g grăsimi, 2 g fibre