Scoici cu sos de unt de piper prăjit
Scallops cu sos de unt de piper prăjit este un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de busuioc, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scoici de piper alb-Lime cu sos de ardei gras, Citrice-scoici marinate și ardei roșu prăjit, și Supă de ardei roșu prăjită cu scoici arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați 5 scoici pe fiecare dintre cele 6 frigarui (12 inci). Acoperiți și răciți.
Tăiați ardeii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de piper, pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar. Sigilați și lăsați să stea 10 minute. Cojiți ardeii și aruncați piei.
Așezați ardeii, bulionul și vinul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de piper și busuiocul într-o tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 5 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați treptat unt, amestecând până se topește. Acoperiți și păstrați cald.
Presărați kabobs cu sare; așezați-l pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătați 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu sos de ardei gras.
Garnisiți cu busuioc proaspăt, dacă doriți.