Scoici cu sos de rodie
Scallops cu sos de rodie este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, piper, semințe de rodie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Scoici cu sos de rodie, Scoicile arse cu o ploaie de rodie, și Scoici cu sos de Grapefruit.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din jumătățile de rodie folosind un alezor de citrice sau un storcător pentru a măsura 1 cană.
Combinați sucul, oțetul, sosul de soia, 1/8 linguriță piper negru și piper roșu într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la jumătate (aproximativ 15 minute), amestecând frecvent. Păstrați cald.
Clătiți scoici; se usuca.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Presărați scoici cu sare, zahăr și 1/8 linguriță de piper negru.
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 6 farfurii; împărțiți scoicile uniform între farfurii.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos; presărați cu 2 linguri de semințe.