Scoici cu compot cep și castane

Scoici cu compot cep și castane
O porție conține 342 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați castane, căței de usturoi, scoici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Dovleac Cu Compot De Afine Și Castane Prăjite, Carne de porc și castane, și Castane În Caramel De Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de unt într-o cratiță medie și transpirați ceapa și usturoiul timp de 5 minute. Între timp, scoateți tulpinile cepelor de pe capete, tăiați-le în bucăți, tăiați capetele în jumătate și lăsați-le deoparte. Se amestecă tulpinile tocate cu ceapa, se ridică focul și se prăjește timp de 2 minute până se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați castanele, 2 crengute de cimbru și 400ml/14fl oz de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Puneți capetele cep, tăiate lateral în jos, în jurul exteriorului, urmate de scoici în centru. Se prăjesc la foc mare timp de 1 min pe fiecare parte până devin aurii. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați peste frunzele de cimbru, condimentați dacă doriți și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Scoateți cimbrul și amestecați în a doua jumătate a untului. Puneți compotul în cele patru farfurii adânci și acoperiți cu scoici și cepuri prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CompotCompot
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista