Scoici cu compot cep și castane
O porție conține 342 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați castane, căței de usturoi, scoici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Supă De Dovleac Cu Compot De Afine Și Castane Prăjite, Carne de porc și castane, și Castane În Caramel De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate de unt într-o cratiță medie și transpirați ceapa și usturoiul timp de 5 minute. Între timp, scoateți tulpinile cepelor de pe capete, tăiați-le în bucăți, tăiați capetele în jumătate și lăsați-le deoparte. Se amestecă tulpinile tocate cu ceapa, se ridică focul și se prăjește timp de 2 minute până se colorează.
Se toarnă vinul și se reduce la jumătate.
Adăugați castanele, 2 crengute de cimbru și 400ml/14fl oz de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 40 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Puneți capetele cep, tăiate lateral în jos, în jurul exteriorului, urmate de scoici în centru. Se prăjesc la foc mare timp de 1 min pe fiecare parte până devin aurii. Întoarceți și prăjiți încă 2 minute.
Presărați peste frunzele de cimbru, condimentați dacă doriți și opriți focul.
Scoateți cimbrul și amestecați în a doua jumătate a untului. Puneți compotul în cele patru farfurii adânci și acoperiți cu scoici și cepuri prăjite.