Scoici coapte cu sos de lămâie

Scoici coapte cu sos de lămâie
Scoicile coapte cu sos de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 562 calorii, 29G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie, Scoici arse cu un sos de lămâie-pătrunjel, și Scoici arse cu sos de lămâie și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea galbenă) din lămâie în fâșii lungi. Strângeți 1 1/2 linguri suc din lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SucSuc
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați vinul, șalotele, usturoiul și coaja de lămâie într-o cratiță mică și grea. Se fierbe până când amestecul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați smântână și turmeric și fierbeți până când amestecul se îngroașă și se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
CremăCremă
4
Se toarnă amestecul prin filtru fin; aruncați solidele în filtru. Întoarceți sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
5
Bateți în 1 1/2 linguri suc de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper. Sosul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Înainte de servire, aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de scoici F. Pat F. uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
7
Presărați scoici cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați scoici în tigaie și căutați până se rumenesc și aproape opace în centru, adăugând restul de 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei în tigaie, după cum este necesar, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați scoicile pe foaia de copt cu margini. Faceți înainte se poate face cu 20 de minute înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.
10
Coaceți scoicile până când sunt opace în centru și încălzite, aproximativ 3 minute. Împărțiți sosul între farfurii. Aranjați scoici deasupra sosului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Dă-i drumul, splurge. William Fevre" Fourchaume " 2004 Chablis Premier Cru (28 USD, Franța) — cremos și bogat, cu arome de lămâie și grapefruit — ar fi divin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ChablisChablis
LămâieLămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista