Scoici coapte cu maioneză de coriandru-țelină
Scallops Pan-ars cu coriandru-telina maioneza este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 92 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de piper, pene de tei, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Scoici învelite cu slănină cu coriandru picant-maioneză, Scoici De Mare Arse Cu Mazăre Gingered Pur Și Coriandru Gremolata, și Scoici de mare arse cu sos de lămâie și salată de busuioc, mentă și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare. Dragați scoicile în pesmet.
Adăugați scoici în tigaie și gătiți 4 minute. Întoarceți scoici și gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu amestec de maioneză și pene de var.