Rețeta scoicile arse pe Risotto de creveți și trufe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 437 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, vin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de dovleac cu scoici arse, Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse, și Risotto de lămâie cu scoici arse # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Aduceți sucul de scoică și bulionul la foc mic într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim; acoperiți pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați creveți; saut 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați ceapa în tigaie;saut până la translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga usturoiul; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați orez; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
7
Adăugați vin; se fierbe până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
8
Adăugați 1 cană de amestec de suc de scoici la orez; fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând des. Continuați să adăugați lichid 1 cană la un moment dat și amestecați des, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este fraged, dar încă ferm pentru a mușca, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul și creveții. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Scoici
Unt
Creveți
Orez
9
Încălziți uleiul vegetal în tigaie medie grea la foc mare. Căutați scoici până se rumenesc și doar opace în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Împărțiți risotto între 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați 1 scoică deasupra risotto pe fiecare farfurie, stropiți ușor cu ulei de trufe, presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Arpagic
11
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.