Scoici arse pe Risotto de creveți și trufe

Scoici arse pe Risotto de creveți și trufe
Rețeta scoicile arse pe Risotto de creveți și trufe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 437 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, vin, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto de dovleac cu scoici arse, Risotto Thailandez Cu Nucă De Cocos Cu Scoici Arse, și Risotto de lămâie cu scoici arse # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Aduceți sucul de scoică și bulionul la foc mic într-o cratiță medie. Reduceți căldura la minim; acoperiți pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați creveți; saut 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați ceapa în tigaie;saut până la translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adauga usturoiul; saut 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Adăugați orez; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Adăugați vin; se fierbe până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați 1 cană de amestec de suc de scoici la orez; fierbeți până când lichidul este absorbit, amestecând des. Continuați să adăugați lichid 1 cană la un moment dat și amestecați des, permițând ca fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga în continuare, până când orezul este fraged, dar încă ferm pentru a mușca, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul și creveții. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De ScoiciSuc De Scoici
UntUnt
CrevețiCreveți
OrezOrez
9
Încălziți uleiul vegetal în tigaie medie grea la foc mare. Căutați scoici până se rumenesc și doar opace în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Împărțiți risotto între 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați 1 scoică deasupra risotto pe fiecare farfurie, stropiți ușor cu ulei de trufe, presărați arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ArpagicArpagic
11
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista