Scoici arse cu verdețuri aromate

Scoici arse cu verdețuri aromate
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, scoicile arse cu verdeață aromată ar putea fi un minunat fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 128 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scoici, buton de unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Scoici arse cu verdeață ofilită, Scoici Arse Cu Verdeață Ofilită, și Scoici Arse Cu Verdeață Ofilită.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați șalotele, usturoiul și coaja de lămâie și prăjiți ușor până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați verdele hamsii și gătiți timp de 5 minute până când frunzele sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
VerziiVerzii
4
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie antiaderentă, apoi adăugați scoicile și prăjiți 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați untul și sucul de lămâie în tigaie și rotiți până când untul se topește și aveți un sos lucios. Împărțiți varza și scoicile între 6 farfurii și serviți cu sucurile de tigaie lingurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista