Scoici arse cu slănină, varză și măr

Scoici arse cu slănină, varză și măr
Această rețetă face 4 porții cu 199 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă $1.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu slănină, varză și măr ar putea fi o extraordinară fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Scoici arse cu varză și praz, și Scoici arse cu varză și praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți bucățile de slănină într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți bucățile de slănină din tigaie, rezervând 1 1/2 linguri picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați varză feliată și cimbru tocat în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional amestecul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/2 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți tigaia. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă oțetul de mere și cidru tocat; acoperi. Gatiti 5 minute. Se amestecă slănina gătită și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Bacon GătitBacon Gătit
PiperPiper
MărMăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
8
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand scoicile sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de varză pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați 4 scoici pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
VarzăVarză
10
Presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista