Scoici arse cu slănină, varză și măr
Această rețetă face 4 porții cu 199 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Dacă $1.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile arse cu slănină, varză și măr ar putea fi o extraordinară fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită, Scoici arse cu varză și praz, și Scoici arse cu varză și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți bucățile de slănină într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când sunt crocante.
Scoateți bucățile de slănină din tigaie, rezervând 1 1/2 linguri picături în tigaie.
Adăugați varză feliată și cimbru tocat în tigaie; saut 2 minute, amestecând ocazional amestecul de varză.
Adăugați 1/2 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți tigaia. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă oțetul de mere și cidru tocat; acoperi. Gatiti 5 minute. Se amestecă slănina gătită și 1/4 linguriță de piper.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați scoici cu 1/4 linguriță sare și restul de 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand scoicile sunt gata.
Așezați aproximativ 1 cană de amestec de varză pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Aranjați 4 scoici pe fiecare porție.
Presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță de mărar.