Scoici arse cu roșii prăjite
Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici arse în bulion de mentă cu mazăre și roșii prăjite, Scoici coapte cu roșii și Pesto, și Supă de ardei roșu prăjită cu scoici arse.
Instrucțiuni
Aranjați roșiile într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială; acoperiți ușor roșiile cu spray de gătit.
Presărați roșiile cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați bine pentru a acoperi. Se fierbe 10 minute sau până când roșiile încep să se rumenească, amestecând ocazional.
În timp ce roșiile se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Se usucă scoicile; presărați ambele părți ale scoicilor cu 1/4 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper rămasă.
Adăugați scoici în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Serviți scoici cu roșii; se presara cu busuioc.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.