Scoici aburite cu busuioc thailandez și ardei iute
Scoici aburit cu busuioc thailandez și ardei iute ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 105 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, busuioc thailandez, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Scoici aburite cu busuioc thailandez și ardei iute, Midii aburite cu lapte de cocos și ardei iute Thailandezi, și Scoici aburite cu șuncă, ardei gras și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut sau până devine auriu.
Adăugați chile; saut 10 secunde. Se amestecă vinul și următoarele 4 ingrediente (prin piper). Aduceți la fierbere.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 7 minute sau până când cojile se deschid.
Adăugați busuioc; acoperiți și gătiți timp de 1 minut. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Scoateți scoicile din tigaie cu o lingură cu fante.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.