Schnitzel de pui cu sos de muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Schnitzel de pui cu sos de muștar. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 47G de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână cotlete de pui, maghiran, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Schnitzel de porc cu conținut scăzut de carbohidrați cu Bourbon, măr, sos de muștar, Schnitzel de pui și cartofi de muștar zdrobiți, și Schnitzel de pui cu sos de cremă de coriandru Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul și muștarul într-un bol până se omogenizează; deoparte.
Pulsează pâinea într-un robot de bucătărie până când este măcinată fin.
Transferați într-un vas superficial și adăugați maghiranul și sare și piper după gust. Într-un alt fel de mâncare superficial, condimentați făina cu boia și nucșoara. Bateți ouăle într-un al treilea fel de mâncare. Condimentează puiul cu sare și piper.
Dragează fiecare cotlet din făină, scuturând excesul. Scufundați ouăle și apoi în pesmet, apăsând pentru a acoperi ambele părți.
Așezați pe hârtie pergament până când este gata să se prăjească.
Încălziți 1/8 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați 2 cotlete, învârtind ușor tigaia, astfel încât uleiul să se spele peste ele și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și se condimentează cu sare. Repetați cu puiul rămas, reglând căldura după cum este necesar.
Serviți șnțelul cu sosul de muștar și sosul de mere, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos