Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Schnitzel de pui cu sos de ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână făină, piept de pui, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Schnitzel Cu Sos De Ciuperci, Schnitzel acoperit crocant cu praz cremos și sos de ciuperci, și Schnitzel de pui cu sos de muștar.
Instrucțiuni
1
Scoateți pieptul de pui din os. Feliați fiecare sân în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2
Puneți-le între bucăți de folie de plastic și lăsați-le cu un ciocan sau o tigaie mică până când au o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Configurați o stație de panificație cu trei plăci de plăcintă sau vase superficiale.
4
Puneți făina într-una și condimentați-o cu un vârf generos de sare și piper, ouăle bătute cu 2 linguri de apă în alta și pesmetul în a treia. Dragați bucățile de pui în făină, apoi spălați oul, apoi pesmetul. Pune deoparte. Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul în 1 strat și gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scurgeți pe hârtie maro și păstrați cald în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Într-o altă tigaie la foc mediu, adăugați untul. Când se topește, se adaugă ciupercile și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați stocul și fierbeți timp de 4 minute și reduceți cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați sosul Worcestershire, opriți focul și lăsați să se răcească un minut înainte de a amesteca în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
9
Serviți șnițelul cu sosul turnat deasupra, garnisit cu pătrunjel.