Schnitzel de pui cu crustă Za ' atar

Schnitzel de pui cu crustă Za ' atar
Dacă aveți în jur 45 minute pentru a petrece în bucătărie, șnițelul de pui cu crustă Za ' atar ar putea fi un super fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 123 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de ulei de măsline, albuș de ou, za ' atar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Schnitzel De Pui Cu Crustă De Migdale, Schnitzel De Porc Cu Coajă De Mere, și Schnitzel cu crustă de Quinoa cu Gnocchi de porumb cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați panko, za ' atar, semințe de susan, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
ZaatarZaatar
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
3
Așezați ouăle și albușul de ou într-un alt vas puțin adânc; bate ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
4
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Dragă 4 jumătăți de sân în amestec panko, apoi amestec de ouă. Dragă din nou în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
OuăOuă
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 4 jumătăți de piept de pui acoperite în tigaie. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor, intorcand cu grija cu o spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu puiul rămas, amestecul panko, amestecul de ouă și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista