Rețeta Schnitzel de porc cu sos de scufundare ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 40 minute. Acest fel principal are 460 calorii, 30g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mărar, bulion de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Încercați Schnitzel de porc cu sos, Șnițel de porc cu sos de mărar, și Schnitzel de porc cu sos de cremă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați Cotletele de porc între două foi de plastic greu (pungile de congelare resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de porc cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch. Tăiați orice grăsime de pe margini și faceți câteva fante mici de-a lungul marginii pentru a împiedica carnea de porc să se onduleze în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
2
Combinați făina, 1 linguriță de sare și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți oul și laptele împreună într-un alt bol până se omogenizează bine, apoi amestecați pesmetul panko și boiaua împreună într-un al treilea bol. Dragați Cotletele de porc în amestecul de făină pe rând, apoi înmuiați-le în amestecul de ouă urmat de amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Cotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați nu mai mult de două cotlete de porc în tigaie odată, gătind până când carnea devine maro aurie nu mai este roz în centru, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Cotlet De Porc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați Cotletele de porc într-un cuptor cald pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se toarnă bulionul de pui în tigaia folosită pentru a găti carnea de porc. Reduceți căldura la minim și răzuiți orice bucăți maro din fundul cratiței. Pe măsură ce stocul fierbe, amestecați mărarul, 1/2 linguriță de sare și smântâna împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Smântână
Mărar
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
7
Bateți aproximativ 1/4 cană din bulionul fierbinte în amestecul de smântână, apoi turnați-l înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
8
Se încălzește până la cald și gros, aproximativ 5 minute.
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.