Schnitzel cu brânză elvețiană
Șnițelul cu brânză elvețiană este un fel principal European. Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine, brânză emmental, friptură de porc g 6oz și ou. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Bacos Cu Brânză Elvețiană.
Instrucțiuni
Bateți pâinea într-un robot de bucătărie până când este bine.
Amestecați pesmetul și brânza împreună, vârful pe o farfurie mare, apoi condimentați. Înmuiați carnea de porc în ou, apoi apăsați ambele părți în amestecul de pesmet pentru a acoperi peste tot.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte.
Serviți cu o salată crocantă sau încercați salata în stil elvețian, mai jos.