Schnitzel cu brânză elvețiană

Schnitzel cu brânză elvețiană
Șnițelul cu brânză elvețiană este un fel principal European. Această rețetă face 4 porții cu 399 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine, brânză emmental, friptură de porc g 6oz și ou. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, Fondue Cu Brânză Elvețiană, și Bacos Cu Brânză Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Bateți pâinea într-un robot de bucătărie până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Amestecați pesmetul și brânza împreună, vârful pe o farfurie mare, apoi condimentați. Înmuiați carnea de porc în ou, apoi apăsați ambele părți în amestecul de pesmet pentru a acoperi peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Serviți cu o salată crocantă sau încercați salata în stil elvețian, mai jos.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Schnitzel. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista