Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe mămăligă

Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe mămăligă
Rețeta Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe Polentan este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 534 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, apă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scampi De Creveți Cu Usturoi De Lămâie Cu Kale Și Mămăligă, Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată, și Salată de fenicul de țelină cu lămâie conservată și curmale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți suc de scoici, 2 1/4 căni de apă și smântână la fiert într-o cratiță mare greupeste foc mediu-mare. Treptat whiskin polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut.Se fierbe mămăliga până se îngroașă și se înmoaie,amestecând continuu, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
MamaligaMamaliga
CremăCremă
ApăApă
2
Adăugați sos de ardei iute; se condimentează cu sare și proaspătardei măcinat. Acoperiți pentru a vă menține cald (dacăpolenta devine fermă, adăugați 1/3 cană de apă și amestecați la foc mic pentru a slăbi și reîncălzi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SosSos
ApăApă
SareSare
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați creveți1 parte cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
3
Adăugați la tigaie; căutați 1 minut pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați creveții pe farfurie.
5
Adăugați fenicul,roșiile, șalota, lămâia conservată și usturoiul. Saut cca. până când feniculul este fraged, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
6
AddPernod; se fierbe 1 minut.
7
Adăugați smântână; fierbe1 minut. Puneți creveții în tigaie. Aruncați până ladoar opac în centru, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lingurați mămăliga pe farfurii. Se acoperă cucreveți și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista