Scampi calzi cu salată Bottarga și Borlotti

Scampi cald cu Bottargan și salată Borlotti ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, creveți, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole Zolfini, roșii uscate, țelină și Bottarga, Bucatini Cu Pesmet Si Bottarga, și Paste cu Ricottan și Bottarga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Adăugați ghimbir și scampi și aruncați pentru a acoperi. Gatiti 6-7 minute, pana se rumeneste, dar inca foarte frageda si adaugati vinul alb. Între timp, așezați borlotti într-un bol de amestecare și adăugați suc de lămâie, uleiul rămas, fulgi de chili și radicchio. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a amesteca bine. Aranjați pe patru plăci.
Așezați 3 scampi calzi pe fiecare farfurie și presărați cu bottarga ras.
Se presara cu coaja de lamaie si se serveste.;