Scampi calzi cu salată Bottarga și Borlotti

Scampi calzi cu salată Bottarga și Borlotti
Scampi cald cu Bottargan și salată Borlotti ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir, creveți, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fasole Zolfini, roșii uscate, țelină și Bottarga, Bucatini Cu Pesmet Si Bottarga, și Paste cu Ricottan și Bottarga pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ghimbir și scampi și aruncați pentru a acoperi. Gatiti 6-7 minute, pana se rumeneste, dar inca foarte frageda si adaugati vinul alb. Între timp, așezați borlotti într-un bol de amestecare și adăugați suc de lămâie, uleiul rămas, fulgi de chili și radicchio. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a amesteca bine. Aranjați pe patru plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
LangustineLangustine
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Așezați 3 scampi calzi pe fiecare farfurie și presărați cu bottarga ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BottargaBottarga
LangustineLangustine
4
Se presara cu coaja de lamaie si se serveste.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista