Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi
Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 803 calorii. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați romano, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Vițel cu sos de ciuperci-vin, Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran, și Gambe De Vițel Înăbușite Cu Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți apa de paste pe fierbere și gătiți linguini 8 minute, la al dente în apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
Scurgeți și rezervați. Păstrați cald.
3
Preîncălziți o tigaie mare și grea la foc mediu până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați 1 tură de tigaie sau 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și pancetta sau slănină. Gatiti pancetta sau bacon 1-2 minute singur, apoi adaugati ceapa si gatiti inca 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți împreună cu ceapa 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Condimentează fâșiile de vițel cu sare și piper. Într-o a doua tigaie preîncălzită la foc mediu, adăugați 1 1/2 ture de ulei de măsline extravirgin și 1 cățel de usturoi zdrobit. Prăjiți rapid jumătate din carnea de vițel care arde fiecare parte a benzilor 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, Smuls
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați fâșiile de vițel fierte și usturoiul pe o farfurie și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Adăugați toate fâșiile fierte și usturoiul la ceapă și ciuperci, apoi adăugați vin în tigaie și ridicați toate picăturile. Gatiti vinul in jos pentru a evapora alcoolul aproximativ 2-3 minute. Amestecați măslinele și pătrunjelul în vițel și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Alcool
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți porții de vițel, ciuperci și măsline verzi pe un pat de linguini fierbinți aruncați cu un strop de ulei de măsline extravirgin, unt și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)