Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi
Scaloppini de vițel cu vin, ciuperci și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 803 calorii. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați romano, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Vițel cu sos de ciuperci-vin, Scaloppini de vițel cu sos de cremă de șofran, și Gambe De Vițel Înăbușite Cu Vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți apa de paste pe fierbere și gătiți linguini 8 minute, la al dente în apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2
Scurgeți și rezervați. Păstrați cald.
3
Preîncălziți o tigaie mare și grea la foc mediu până la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 1 tură de tigaie sau 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și pancetta sau slănină. Gatiti pancetta sau bacon 1-2 minute singur, apoi adaugati ceapa si gatiti inca 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciupercile în tigaie și gătiți împreună cu ceapa 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Condimentează fâșiile de vițel cu sare și piper. Într-o a doua tigaie preîncălzită la foc mediu, adăugați 1 1/2 ture de ulei de măsline extravirgin și 1 cățel de usturoi zdrobit. Prăjiți rapid jumătate din carnea de vițel care arde fiecare parte a benzilor 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați fâșiile de vițel fierte și usturoiul pe o farfurie și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Adăugați toate fâșiile fierte și usturoiul la ceapă și ciuperci, apoi adăugați vin în tigaie și ridicați toate picăturile. Gatiti vinul in jos pentru a evapora alcoolul aproximativ 2-3 minute. Amestecați măslinele și pătrunjelul în vițel și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Alcool
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Serviți porții de vițel, ciuperci și măsline verzi pe un pat de linguini fierbinți aruncați cu un strop de ulei de măsline extravirgin, unt și brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)